Kala- ja äyriäisruokia

 

Ahvennyytit
Blinit
Chèvre-kuorrutettua lohta
Chorizo-kampasimpukka-tiikerirapuvartaat
Gubbröra
Jokiraputäyte blineille
Jättikatkarapu-kampasimpukka-sinisimpukka- pasta sahramilla
Kalapuikot De Luxe, Hasselbackan perunat ja paahdettu fenkoli
Katkarapu-savukylki-chowder
Katkaraputacot
Kuningasravun jalat hiiligrillistä
bliniKuningasrapu- risotto
Kylmäsavulohi-perunasalaatti
Lohi-klubileipä grillistä
Lohileipä uppomunalla ja hollandaise-kastikkeella
Lohta italialaiseen tapaan kirsikkatomaattien, pinaatin ja papujen kanssa
Lohta ja yltiöhyviä punajuuria
Loimulohipasta
Mantelilohta pinaatti-ricottakuorrutuksella
Paistettua siikaa ja omenakastiketta Hans Välimäen reseptillä
Paistettu lohi ja sitrus-piparjuurikastike
Paistettuja kampasimpukoita ja verimakkaraa
Paistetut kampasimpukat linssipedillä
Penne puttanesca
Peruna-papuspagetti sardellilla
Pikasavustajan lohikeitto ja tilliöljy
Pinaattiletut katkaraputäytteellä
Ruijanpallasta curryvoilla ja kuningasrapu- risottoa
Savustettua sinappilohta grillistä appelsiinipedillä
Simpukka-chorizopasta
Sitruuna-timjamimarinoidut halsterimuikkuset eli boquerones
Sitruuna-parmesaanipastaa jokiravuilla
Yrttinen sardellipiiras

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s