Ahvennyytit
Alkukesän savulohisalaatti
Blinit
Chèvre-kuorrutettua lohta
Chorizo-kampasimpukka-tiikerirapuvartaat
Gubbröra
Jokiraputäyte blineille
Jättikatkarapu-kampasimpukka-sinisimpukka- pasta sahramilla
Kalapuikot De Luxe, Hasselbackan perunat ja paahdettu fenkoli
Kampasimpukoita ja fenkolia sahrami-hunaja-sitrusvinegretillä
Katkarapu-savukylki-chowder
Katkaraputacot
Kokonda eli indonesialainen ceviche kookoskermalla
Kuningasravun jalat hiiligrillistä
Kuningasrapu- risotto
Kylmäsavulohi-perunasalaatti
Lankkusavustettua lohta grillistä
Lohiconfit ja paahdettu punajuurisalaatti piparjuurikastikkeella
Lohi-klubileipä grillistä
Lohileipä uppomunalla ja hollandaise-kastikkeella
Lohta italialaiseen tapaan kirsikkatomaattien, pinaatin ja papujen kanssa
Lohta ja yltiöhyviä punajuuria
Loimulohipasta
Mantelilohta pinaatti-ricottakuorrutuksella
Paistettua siikaa ja omenakastiketta Hans Välimäen reseptillä
Paistettua turskanseläkettä, talvijuureksia ja sitruunaista voi-valkoviinikastiketta
Paistettua turskaa ja chorizo-mustasilmäpapuhöystöä
Paistettu lohi ja sitrus-piparjuurikastike
Paistettuja kampasimpukoita ja verimakkaraa
Paistetut kampasimpukat linssipedillä
Penne puttanesca
Peruna-papuspagetti sardellilla
Pikasavustajan lohikeitto ja tilliöljy
Pinaattiletut katkaraputäytteellä
Ponzu Yuzu-kirjolohta ja varsiparsakaalia inkiväärillä ja suolapähkinöillä
Ruijanpallasta curryvoilla ja kuningasrapu- risottoa
Savustettua sinappilohta grillistä appelsiinipedillä
Simpukka-chorizopasta
Sitruuna-timjamimarinoidut halsterimuikkuset eli boquerones
Sitruuna-parmesaanipastaa jokiravuilla
Yrttinen sardellipiiras