Avainsanat

, , , , ,

loimulohipasta2Hirmuinen nälkä, ja ruokaa pitää saada nopeasti kun kotiin pääsee…
Kaupan tiskiltä loimulohta ja tuoretagliatellea. Kourallinen ruohosipulia ja hiukan sitruunan kuorta. Siinä se, lyhykäisyydessään🙂 Aikaa meni 10 minuuttia.

Loimulohipasta

tuoretagliatellea
reilu 200 g loimulohta (tai savulohta)
kourallinen ruohosipulia
1 rkl luomusitruunan kuorta raastettuna
oliiviöljyä ja/tai voisulaa

Laita pastavesi kiehumaan. Riko loimulohi hiutaleiksi haarukalla.
Silppua ruohosipuli pieneksi. Pese luomusitruuna vedellä, ja raasta hiukan kuorta.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä. Valuta pasta, säästä keitinlientä noin 1 dl.
Sekoita pastan joukkoon haarukalla revitty lohi, ruohosipuli ja sitruunan kuori. Lorauta joukkoon oliiviöljyä (tai voisulaa) ja vielä pastan kostuttamiseksi sopivasti pastan keitinlientä. Mausta hyvällä suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

Nauti HETI.

loimulohipasta