Avainsanat

, , , , ,

Tiistai-illan pikaruoka kaikessa yksinkertaisuudessaan sisältää vain muutaman ainesosan veden ja suolan lisäksi…


pikapasta

Pikapasta tuoremakkarasta

spagettia
muutama tuoremakkarapökäle (tällä kertaa kaupasta löytyi vain Saarioisten yrtti-bratwurstia, chorizo käy myös oikein hyvin tai vaikka siskonmakkara)
muutama aurinkokuivattu tomaatti
pari valkosipulin kynttä
tuoretta persiljaa kourallinen
vastaraastettua parmesaania

Laita pastavesi kiehumaan.
Kuumenna paistinpannulla pari ruokalusikallista oliiviöljyä, puserra joukkoon tuoremakkarasta pieniä palleroita. Ruskista pannulla pyöritellen muutama minuutti, älä käristä😉
Kun vesi kiehuu, lisää veteen suola ja laita spagetti kiehumaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää makkaroiden joukkoon veitsellä hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit, persilja ja valkosipuli. Kypsennä vielä pari minuuttia, älä paista. Ota pannu pois liedeltä.
Valuta pasta ja sekoita se makkara-tomaattiseoksen joukkoon. Mausta vielä ripauksella vastarouhittua mustapippuria ja suolaa (tarvittaessa). Tarjoa vastaraastetun parmesaanin kera.

Aikaa meni 10 minuuttia, eli sama kuin spagetin kiehumisaika…😉
Idea varastettu jostain naistenlehdestä.