Avainsanat

, , ,

Hyvää ruokaa ja annoskateutta-blogin Facebook-fanisivuilla meni tänään hienosti rikki 100 tykkääjää! Mahtavuutta, ja kiitos kaikille tykkääjille.

fleury

Lupasin korkata sadannen tykkääjän kunniaksi samppanjan, ja jääkaapissa olikin odottamassa hieno luomusamppanja, Fleury Fleur de l’Europe, 35,60 e/ 0,75 l. Tyylikäs, hyvin viinimäinen samppanja, joka sopii mielestäni hyvin koko aterialle. Samppanjaa on kypsytetty tammitynnyreissä  7 vuotta, mikä on vuosikerrattomalle samppanjalle melko epätavallista. Tuoksu on hyvin runsas, kypsän omenainen ja pähkinäinen. Väri syvän keltainen, kuplat melko harvat, mutta tyylikkäät. Maku on hyvin aromaattinen, kypsän omenainen ja pähkinän ja paahtoleivänkin mausta löydän. Tämä on yksi minun suosikki-samppanjoistani, ja hinnaltaan verrankin edullinen ottaen huomioon laadun ja kypsyyden. Jos et ole vielä maistanut, suosittelen jos pidät kypsistä samppanjoista.

fleury2

Aloin aikanaan laittamaan ruokapäivityksiä ja reseptejä nimenomaan tuonne FB-sivulle. Pikkuhiljaa huomasin, että ”blogi”-viritystä oli melko hankala pitää yllä ja käyttää. Niinpä väsäsin ”oikeamman” blogin WordPressin alustalle, jota olen pariin kertaan muuttanutkin (vaihtelu virkistää).
Ruokaa laitan aivan omien mieltymysten mukaan. Toki seurailen mitä ruokamaailmassa tapahtuu ja olen vuodenajoissa mukana. Eniten tykkään Ranskan, Italian ja skandinaavisen keittiön makumaailmasta, joten niistä päivityksiä tulee eniten.
Blogin aloituksen jälkeen on ollut itsellenikin hyvä seurata mitä ruokia on tullut tehtyä, ja reseptit löydän uudelleen tarvittaessa näppärästi omasta blogista 😉
Mukavinta blogin pitämisessä kuitenkin on, kun saa positiivista palautetta resepteistä. Ymmärrän, että Facebookiin on paljon helpompi kommentoida, mutta olisi mahtavaa, jos joskus niitä viestejä täällä varsinaisen bloginkin puolella näkisin.

Tänään nautimme blogista tuttuja ruokia, tukkasonnin eli Ylämaan sonnin ulkofilettä, Hawksmoorin ankkarasvaperunoita sekä papu-pinaatti-pinjansiemen lisuketta. Ja ruokajuomana siis Fleury Fleur ❤

Kiitos ja skool vielä kaikille!