Sitruuna-parmesaanipastaa eli pasta limone parmeggiano

20120517-182907.jpg

400g täysjyväpastaa (Barilla)
2 luomusitruunaa
1 valkosipulinkynsi
4 rkl oliiviöljyä
2 tl pieniä kapriksia
5 rkl pastan keitinlientä
2dl basilikan lehtiä
2 dl jokiravun pyrstöjä
2-3 dl vastaraastettua parmesaania
vastajauhettua mustapippuria
suolaa

Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen.
Pese sitruunat lämpimällä vedellä (ei saippualla!), raasta niiden kuori ja purista mehut kulhoon.
Kuori, murskaa ja silppua valkosipulin kynsi. Sekoita kulhossa sitruunan kuoret, mehu, valkosipuli, kaprikset ja oliiviöljy. Lisää joukkoon pastan keitinlientä.
Valuta pasta lävikössä, nosta isoon kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunakastike, ravut, basilika ja juustoraaste.
Mausta mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile heti.

Ohje: Olivia 3/12, alkuperäinen ohje Gwyneth Paltrown (kyllä! se näyttelijä) uusimmasta keittokirjasta My Father’s Daughter.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.